Відома франко-британська актриса Емма Макі зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 6,3 мільйонів чоловік.

Дівчина здобула популярність завдяки виконанню ролі Мейв Уайлі в серіалі "Cтатеве виховання". З тих пір стало відомо, що Емма зіграє головну роль у фільмі про життя Емілі Бронте, опинилася в історичній стрічці "Ейфель" про знаменитого Гюстава Ейфеля, а ще взяла участь на зйомках продовження "Вбивства в Східному експресі" піl назвою "Смерть на Нілі".

Емма Макі, фото: Instagram
Емма Макі, фото: Instagram

Її часто порівнюють з іншою актрисою Марго Роббі через зовнішню схожість, але зараз не про це. Зірка "Статевого виховання" виставила кілька фотографій, створених спеціально для журналу Hunger Magazine.
На першій чорно-білій фотографії вона постала в брюках і дуже цікавою укороченою майці, завдяки якій можна помітити шикарну фігуру — тоненький живіт і пишні груди.
Емма Макі, фото: Instagram
Емма Макі, фото: Instagram
А вже на другому знімку фотограф зобразив її усміхненою, сидячи з широко розсунутими ногами на студії.

"Вона навіть не уявляє, що я закоханий в неї, але це нормально", "Я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами в четвертому сезоні "статевого виховання", тому що я навіть не знаю, що мені робити без вас. Я люблю тебе, Мейв", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Отіс зі "Статевого виховання" відростив вусики для важливої мети: "Я твоя, дитинко"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", 16-річна матуся народила другу дитину в кареті швидкої - "Треба було викинути?"

Знай.ua писав, в школах запропонували найняти "секс-педагогів": щоб не завагітніли в 16 років