Донька скандально відомого політика і претендента на крісло харківського мера Михайла Добкіна, Алла привітала свого синочка з Днем народження. Цього року йому виповнилося три роки.

Алла Добкіна досить активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram, тому дівчина намагається часто ділитися з підписниками новими фото відео або просто цікавими подробицями з особистого життя. Цього разу дівчина показала кілька фото зі своїм сином та привітала його з днем народження.

Фото зі сторінки Алли Добкіної
Фото зі сторінки Алли Добкіної

Алла Добкіна поділилася знімками, де позує тримаючи свого синочка на руках та нічно його обіймаючи. Також вона показала ще кілька фото з цієї фотосесії, продемонструвавши, як виріс її синочок.

Фото зі сторінки Алли Добкіної
Фото зі сторінки Алли Добкіної

"Цей хлопчик змінив моє життя 3 роки назад❤️❤️ спасибі, що вибрав нас🙏🏼 тільки будь найздоровішим, а я буду твоїм янголом охоронцем завжди🙏🏼", - так Алла Добкіна привітала свого синочка зі святом.

Користувачі мережі у коментарях долучилися до привітань та зазначили, що він дуже схожий на свого дідуся Михайла Добкіна.

"З іменинником 😘", "Копія дідуся 👏", "З Днем народження красивого хлопчика, нехай буде здоровим і щасливим ❤️ Копія дідусь Міша 🤗", "Мамина радість! З іменинником !!! 🎉", "С іменинником, моя дівчинко ! 🌹❤️ "," Батьки !!! З іменинником !!!!!! ", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Алла Добкіна без чоловіка здивувала фанатів: "Підходимо один одному...". Алла Добкіна показала нове фото

Раніше Знай писав, що напівгола дочка Добкіна проговорилася про сокровенне: "все віддала б...". Відносно недавно Алла почала сольну кар'єру, і активно ділиться успіхами з відданими фанатами.

Також Знай повідомляв, що Алла Добкіна без чоловіка здивувала фанатів: "підходимо один одному...".