Кілька днів тому став неймовірно вірусним флешмоб під пісню "Батько наш Бандера", який запустили українські школярі в TikTok.

У якийсь момент ситуація зайшла занадто далеко - композиція з'явилася у Верховній Раді, коли її співали депутати. А зараз вона б'є всілякими рекорди в пошуковій системі Google. Піснею цікавляться не тільки наші громадяни, а й жителі інших країн, включаючи Італію, Великобританію, США, Іспанію і Канаду.

Школярі співають пісню, кадр з відео
Школярі співають пісню, кадр з відео

Там шукали композицію набагато частіше, ніж у нас, про що свідчать статистичні дані ресурсу Google Trends. Відомо, що "Батько наш Бандера" обігнав навіть російського репера Моргенштерн, який був визнаний кращим шоуменом РФ в минулому році. Хоча він часто хвалився, що є кумиром молоді.

Google Trends
Google Trends

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нова пісня Моргенштерна не врятувала ситуацію, відновити позиції в Україні не вдалося. А Мирослав Гай - відомий український волонтер-зазначив, що російські ЗМІ теж звернули увагу на популярність нашого флешмобу, найімовірніше, з агресією висловлюючись з цього приводу.

У коментарях до його публікації люди пишуть, що навіть і не здогадуються, хто такий Моргенштерн.

Нагадаємо, українські школярі "запустили" в Раду Бандеру: Порошенко не підтримав

Як повідомляв "Знай.ua", в українському Tik Tok - новий тренд, учні масово роблять це в школах: "Батько наш Бандера"

Знай.ua писав, Володимир Путін "привітав" українців з Днем УПА, ще й Олега Газманова і Миколи Расторгуєва змусив: "Батько наш Бандера"