Як повідомляє motor.es, японська автомобільна компанія Mazda Motor Corporation в 2021 році припиняє виробництво свого компактного автомобіля Mazda CX-3. На ринок модель вийшла в 2015 році, практично відразу після презентації 19 грудня 2014 року, а вже через 3 роки в 2018 японці представили оновлений варіант.

У минулому році навесні були припинені продажі цього автомобіля в США, де виробник запропонував авто замість маленької Mazda 2, а вже скоро це відбудеться на ринках європейських країн.

Фото: mazda.com.ua Mazda CX-3
Фото: mazda.com.ua Mazda CX-3

Замінити модель Mazda CX-3 покликаний новий в модельному ряду - CX-30, а випуск другого покоління CX-3 вже не входить в плани компанії. Шимон Солтисик, PR-менеджер Mazda Motor Poland, підтверджує інформацію про те, що дилери зупинили прийом заявок від бажаючих купити попередню модель.

Фото: mazda.com.ua Mazda CX-30
Фото: mazda.com.ua Mazda CX-30

Новий автомобіль буде коштувати дорожче, але також буде більший за розміром. Варто зазначити, що CX-30 повинен отримати більш спортивний кузов, візуальні поліпшення дизайну для більшої привабливості.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Знай.ua нагадує В Україні знову повернуть техогляд, як у Європі: кого перевірятимуть у першу чергу

Як раніше повідомляв Знай.ua Звичайний "Запорожець" перетворили на кабріолет: вийшов стильний "спритний павук"

Також Знай.ua писав: 91-річний пенсіонер подав приклад українцям, як їздити за новими правилами: вперед, Шумахер