Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова попередила українців щодо COVID-сертифікатів. Про це вона повідомила на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

Генпрокурор оголосила війну підробленим сертифікатам про вакцинацію. За її словами, покарання чекає як продавців, так і покупців фейкових документів. Вона назвала такі дії "грою в рулетку".

За її словами, в Україні збільшується кількість злочинів, які пов'язані з підробкою ПЛР-тестів, довідок, а також міжнародних свідоцтв про вакцинацію українців. Також є випадки, коли в електронні бази вносяться недостовірні дані.

Венедиктова, фото: youtube
Венедиктова, фото: youtube

Сама Венедіктова повідомила, що відповідальність за такі діяння очікують як продавців, так і покупців. При цьому вона зазначила, що пощади чекати від неї не треба.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Попереджаю, від мене пощади не чекайте. Я довела цю позицію всім без винятку прокурорам – такі провадження ми з вами беремо на особистий контроль і методично доводимо до вироків. Ніяких розкачувань і роздумів – відповідаємо «взаємністю», так би мовити.
, - повідомила вона.

Нагадаємо, головне за 22 жовтня: Інтернет і дзвінки для ув'язнених, "вигнання" Третьякової з Ради і дострокова дистанціонка для студентів

Як повідомляв "Знай.ua", в Раду проходить п'ять партій, "Опозиційна платформа - за життя" і "Слуга народу" знаходяться в лідерах, - опитування

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.