Кім Кардашьян подякувала шанувальникам за привітання з днем народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі

Популярна американська телезірка, модель, актриса і світська левиця Кім Кардашьян обожнює ділитися різними кадрами на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад двісті тридцять чотири мільйони шанувальників.

Вже більше десяти років Кім Кардашьян залишається для всього світу ідолом, за нею йдуть шанувальники, і намагаються у всьому їй наслідувати. 21 жовтня жінці виповнився 41 рік, з чим її привітали численні фанати і ряд знаменитостей.

23 жовтня знаменитість опублікувала пост в соціальній мережі, показавши свій незвичайний наряд. Мабуть, в такому образі вона святкувала 41-річчя. На жінці величезна шуба, і незрозумілий наряд синього кольору, який сочетаетмя з каблуками.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Велике вам спасибі за день народження, улюблені! Я так сильно вас люблю, хлопці!!!🖤
, - повідомила вона.

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел засвітила свої "персики" в сукні без бретелей: "Люблю тебе". Дівчина постала в оригінальному вбранні.

Як повідомляв " Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.

Знай.ua писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня. Дівчина здивувала своїм новим бразом в соціальних мережах.