Популярна українська телеведуча, зірка програми "Хто зверху", якою керує разом із співведучим Сергієм Притулою, Леся Нікітюк жартома розповіла, яке воно – життя після 34-х. Новим дописом вона поділилася на власній сторінці у соціальній мережі Instagram після святкування свого Дня народження.

На знімку – Леся в чорному лонгсліві, коротенькій спідничці із принтом під пітона і чорних капронових колготах. Образ успішна блогерка доповнила масивним ланцюгом на шиї та простою зачіскою.

«Ви спитаєте мене, як воно в 34? Я з вами завжди відверта, тому розказую! Одразу після Дня Народження, дуже захотілось послухати Ретро FM. Вчора без причини сходила в ЖЕК. Дітей я ще не маю, але чогось дуже захотілося внуків. І останнє… нагадайте в коментарях, коли в Сільпо акція на рибу? В п’ятницю чи в суботу?», - із притаманним їй почуттям гумору пише Нікітюк.

Скрін, Instagram Леся Нікітюк
Скрін, Instagram Леся Нікітюк

Скрін, Instagram Леся Нікітюк
Скрін, Instagram Леся Нікітюк

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Скрін, Instagram Леся Нікітюк
Скрін, Instagram Леся Нікітюк

У коментарях їй повідомили, що акція на рибу – у четвер, а також запропонували свій варіант списку.

«Продовження списку: заходжу в магаз не за шампанським, а за насінням буряка; якогось хєра поперло мене на концерт Винника; почала дивитись індійські серіали», «Леся, не парся. Я в 40 не знаю коли та акція на рибу в Сільпо, а внуків тим паче не хочу», «Куди ті женихи дивляться, така деваха класна одна з Сільпо ходить», - сміються прихильники Лесі.

Нагадаємо, Лесю Нікітюк показали справжню під час роботи, від цього крику в'януть вуха: "Що ти стоїш?". Телеведучу Лесю Нікітюк показали справжню під час роботи, її поведінка не може дивувати. Виявляється, заради контенту Леся Нікітюк готова на все.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк відкрила пікантний секрет, виставивши зад: "Робоча сторона". Леся Нікітюк показала свою "робочу" сторону, несподівано відкривши пікантний секрет.

Також "Знай.ua" писав, Леся Нікітюк розсекретила таємничого коханого: "Я так довго мовчала". Телеведуча Леся Нікітюк нарешті привідкрила завісу свого особистого життя, яке цікавить багатьох, і назвала ім'я свого таємничого коханого.