На сторінці переможниці "Холостяка" і популярної блогерки, а також дружини відомого телеведучого Микити Добриніна Даші квіткової, яка після народження синочка часто розповідає про свій досвід материнства, з'явився новий запис.

Цього разу вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать 1,7 млн читачів, як відпочиває з чоловіком на курорті Анталії, в Туреччині.

"My luv (Мій коханий)", - підписала знімок, на якому вони з Микитою обіймаються на пляжі і мило посміхаються. При цьому Даша сховала голову під панамку бежевого кольору.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Шанувальникам знімок припав до душі, вони засипали подружжя, які ще зовсім недавно збиралися розлучатися через кризу після народження дитини, компліментами.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Дуже мило", "Класне фото", "У вас навіть посмішки схожі", "Машу вам з іншого берега!", "Які ж ви класні!", - не вгамовуються фанати квіткової і Добриніна.

Нагадаємо, Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "почалася криза...". Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла про кризовий етап після народження першої дитини, адже зіткнулася з багатьма труднощами.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Даша Квіткова і Микита Добринін невдало показали маленькому синові Париж: "Ноги в кров". Молоді батьки вирушили з сином до Парижа.

Також " Знай.ua " писав, Даша Квіткова не захотіла танцювати під чужу дудку", але її змусили: у Микити Добриніна не залишилося вибору. Даша Квіткова показала, хто її змусив "танцювати під чужу дудку".