З першої столиці України, міста Харків прийшли доволі екстремальні новини. Справа в тому, що місцеві сноубордисти вже втомилися чекати на старт нового сезону і перший сніг. За прогнозами синоптиків і навіть за звичайними народними прикметами до першого "великого снігу" ще потрібно прочекати пару місяців.

Таким чином біля крижаної арени "Салтівський лід" молоді люди влаштували свої снігові гірки.

Про це стало відомо завдяки інформації Telegram-каналу "ХС.Харків".

Сноубордисти в Харкові, фото: Telegram
Сноубордисти в Харкові, фото: Telegram

"Біля "Салтівського льоду" братішки сноубордисти навезли снігу, намагаються катати. Мабуть, на зиму чекати вже зовсім несила.", - в жартівливій формі підписали свіжу публікацію автори.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сноубордисти в Харкові, фото: Telegram
Сноубордисти в Харкові, фото: Telegram

Також в мережі окрім оголошення про те, що на осінній траві з'явився лід і нові місця для трюків сноубордистів з'явилося ще й одне красномовне фото. На знімку видно, як хлопці роблять свої справи, проте як молодь стала на дошки поки ще не видно.

Варто нагадати нашим читачам, що у вересні метеорологи заявляли, що жовтень 2021 року може бути ще холодніше, ніж листопад або грудень. Метеорологи тоді заявили, що в останні роки саме в цьому місяці спостерігають так зване передзим'я.

Раніше перехід в Україні від літа до зими був плавний. Восени поступово холодало, а в грудні температура наближалася до нуля. За словами експертів, зараз ситуація змінилася.

Раніше повідомляли, киянин на сноуборді осідлав тролейбус: на роботу - з вітерцем.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пожежі не злякали - в зоні ЧАЕС спіймали любителів "радіаційного відпочинку".

Знай.uа писав, Чорнобиль вабить: у зоні відчуження затримали байкерів-екстремалів, - прощавайте, залізні коні.