Колишній учасник нового сезону популярного шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома українська співачка Злата Огнєвіч, психолог Роман Свічкоренко, поділився давнім спільним фото з відомою співачкою Тіною Кароль.

На фото зовсім ще юний Свечкоренко, якого складно впізнати, обіймає за плечі 19-річну Тіною Кароль.

"З чарівною @tina_karol 17 років тому", - підписав він милий знімок. Де і за яких обставин було зроблено фото, на жаль, невідомо.

"Блін, не впізнати!», - дивуються шанувальники психолога-блогера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Інші вважають, що час зовсім не змінив нікого із зображених на знімку.

"Кого? Обидва прекрасно впізнавані...", - впевнені коментатори.

Деякі відзначають, що з сором'язливого нескладного хлопчини Роман перетворився на чарівного італійського мачо.

"Вибач, але ти тут так собі хлопчик, ну а зараз італійський мачо - найчарівніший на «Холостячку». Вболіваю за Вас зі Златою. Перемоги Вам", - бажають ті, хто сподівається на виникнення почуттів між ним і співачкою.

Нагадаємо, Роман Свічкаренко пішов від" Холостячки " Злати Огнєвіч через дружину: "У мене всередині почуття". "Холостячка" Злата Огнєвіч після поліграфа відправила додому Романа Свічкаренка, який підкорив її серце на проекті.

Як повідомляв портал " Знай.ua", на учасника, який підкорив серце "Холостячки" Злати Огнєвіч, накинулися заздрісники: "За гарненьку мордочку". Психолог Роман Свічкоренко поскаржився на заздрісників.

Також " Знай.ua " писав, Злата Огнєвіч зізналася, хто її по-справжньому ощасливив: ніхто з чоловіків "Холостячки" так не зможе. Українська співачка і головна героїня популярного проекту" Холостячка " Злата Огневич зізналася, хто її по-справжньому ощасливив.