Відома російська актриса Юлія Зіміна, яка прославилася завдяки головній ролі в популярному колись серіалі "Кармеліта", згадала про свою участь в шоу «Танці з зірками».

Тоді глядачі присудили дівчині перше місце, проте судді вирішили, що перемога їй не дістанеться.

"Минуле ворушити не варто, знаю, але тут друзі надіслали фрагмент бесіди про мене, як не згадати. Як я переживала і як мені було прикро, що кожну програму я чула на свою адресу тільки негатив. Але ж інших могли похвалити за ямочки на щоках. Ну, ось як? Вдячна Миколі Цискарідзе за кожне добре слово і Станіславу Григоровичу Попову. Вони завжди мене підтримували як професійним, так і чоловічим словом! Спасибі вам! Я не з тих, хто ллє сльози на камеру і скаржиться на те, що флюс завадив підготуватися...у мене тато помер, в момент шоу. Я поховала і повернулася пасодобль танцювати", - зізналася актриса.

Вона додала, що ніхто, крім її партнера, про це не знав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми з @nikolaypantukhin трималися за один одного і разом гідно пройшли цей епізод. Коль, любов! Про тебе окремий пост можна. І дякую всім, хто переживав за мене, відправляв смски і щиро бажав мені кращого!!! Немає правди на землі, але правди немає і вище! Це не я сказала. Всім, хто в даний момент є учасником будь-якого шоу, Я бажаю терпіння», - додала вона.

"Ось це так, навіть таких красунь і талановитих людей так гасять, а ми тут дивуємося несправедливості. Юля, ви наша любов. Микола форевер", " Юля, ви велика молодець і трудяга, і красива», пишуть її шанувальники в коментарях.

Нагадавши, Біллі Айліш зробила це просто на капоті машини: все через "любовний лист". Біллі Айліш креативно нагадала про себе.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Полякова, Дорофєєва, Боржемська, Гросу, Саніна, Лижичко позмагалися за кращу фігуру: "Битва сталевих пресів". Знаменитості позмагалися за кращий прес.

Також " Знай.ІА " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.