Букмекери зробили прогноз щодо переможців шоу"Танці з зірками". Дані з'явилися на сайті однієї з букмекерських контор.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Фото зі сторінки Ольги Харлан
Фото зі сторінки Ольги Харлан

На даний момент залишилося сім пар сезону. І букмекери визначилися з лідерами. Головний фаворит Ольга Харлан. Слідом йдуть Євгенія Власова і Дмитро Каднай. Близько розташовані Артур Логай, MELOVIN. Найгірше оцінюються шанси Олександри Зарицької та Костянтина Войтенка.

Скрін, Instagram Олександра Зарицька
Скрін, Instagram Олександра Зарицька

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Рейтинг

  1. Ольга Харлан 3.00;
  2. Дмитро Каднай 4.00;
  3. Євгенія Власова 4.00;
  4. Артур Логай 5.00;
  5. MELOVIN 6.00;
  6. Олександра Зарицька 7.00;
  7. Костянтин Войтенко 7.00.

Як відомо, останніми покинули проект дві пари. Це Джамала з Антоном Нестерко і Станіслав Горуна з Даніелою Пріап.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"