Букмекери зробили прогноз щодо переможців шоу"Танці з зірками". Дані з'явилися на сайті однієї з букмекерських контор.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Фото зі сторінки Ольги Харлан
Фото зі сторінки Ольги Харлан

На даний момент залишилося сім пар сезону. І букмекери визначилися з лідерами. Головний фаворит Ольга Харлан. Слідом йдуть Євгенія Власова і Дмитро Каднай. Близько розташовані Артур Логай, MELOVIN. Найгірше оцінюються шанси Олександри Зарицької та Костянтина Войтенка.

Скрін, Instagram Олександра Зарицька
Скрін, Instagram Олександра Зарицька

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Рейтинг

  1. Ольга Харлан 3.00;
  2. Дмитро Каднай 4.00;
  3. Євгенія Власова 4.00;
  4. Артур Логай 5.00;
  5. MELOVIN 6.00;
  6. Олександра Зарицька 7.00;
  7. Костянтин Войтенко 7.00.

Як відомо, останніми покинули проект дві пари. Це Джамала з Антоном Нестерко і Станіслав Горуна з Даніелою Пріап.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"