Мама лідера гурту "Скрябін" Андрія "Кузьми" Ольга Кузьменко ексклюзивно розповів про своє ставлення щодо творчості сина. Відповідне відео з'явилося на ютуб-каналі Rostyslove Production.

Як відомо, Скрябін трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року неподалік Дніпропетровської області. Вся країна і всі українці досі тепло згадують його виступи, зі сльозами на очах слухають його пісні і вшановують пам'ять великого артиста.

Відверте інтерв'ю його мама Ольга Кузьменко дала Ростиславу Калацінському. Насамперед вони обговорили знамениту пісню" Мама", яку Скрябін написав для своєї матері, проте вона близька багатьом матерям нашої країни.

Ольга Михайлівна повідомила, що Андрій написав дану пісню в екстремальних умовах. Український співак їхав з Карпат до Івано-Франківська. Він скоротив собі дорогу і поїхав навпростець і зіткнувся з пожежею торфовищ. Він пережив дуже непрості умови і подумав, що може не побачити свою маму. Це призвело до того, що він написав цю пісню. Коли він приїхав до Івано-Франківська а концерт, то вже заспівав дану пісню.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жінка повідомила також, що їй подобається пісня "Люди як кораблі". "Це видатна пісня", - зізналася вона. Ця пісня трапилася після політичних подій 2004 року.

Нагадаємо, Сергій Бодров залишив по собі найцінніше – дочка зірки "Брат-2" вперше показалася на широкій публіці

Як повідомляв портал " Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення - різниця приголомшлива

Також " Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з" величного століття " розповіла про труднощі у вихованні дочки/