Ані Лорак в черговий раз подякувала своїм шанувальникам. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дуже довгий час Ані Лорак інтригувала своїх шанувальників у соціальних мережах, натякаючи на нові пісні та цікаві проекти. А 22 жовтня співачка презентувала нову ліричну пісню "він". Запис з синглом вийшла в тренди ютуба і зібрала більше півмільйона переглядів. Як повідомила сама українська співачка, це перший хіт її майбутнього альбому "я жива".

24 Жовтня дівчина опублікувала відеозапис на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, на яку підписана величезна армія шанувальників - 7 мільйонів чоловік. Жінка продемонструвала своєрідний кліп-відеонарізку прогулянки Ані Лорак містом у вбранні з голим животиком. У підписі вона подякувала своїм фоловерів за підтримку і навіть поставила запитання.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дякую, мої улюблені, за те, що слухаєте мій перший хіт-сингл з нового альбому #ЯЖИВА ❤️ дякую кожному за коментарі і теплі слова) завдяки вам пісня #він займає топ-місця у всіх чартах💋. Яка строчка зачепила вас найбільше?
, - зазначила вона.

Нагадавши, Адель схудла на 45 кілограмів і не приховує своїх секретів. Співачка розповіла, на що вона йде заради струнких форм.

Як повідомляв Знай.uа, Адель споює принца Гаррі за спиною у Меган? ЗМІ пролили світло на розлад у знаменитій парі. Співачка погано впливає на Королівського онука.

Знай.uа писав, розлученням не відбувся-Ані Лорак позбавила колишнього чоловіка мільйонного заробітку.