Жахливу історію 19-річна Дар’я розповіла співзасновниці мережі взаємодопомоги жінок «ТиНеОдна», юристу Олені Поповій.

У відвертій розмові дівчина поділилася фактами про те, як втратила око та ледь залишилася живою.

У розповіді дівчина згадує, як до неї проявив інтерес керівник готелю, в якому вона працювала адміністратором, на той час дівчині було 18 років. Чоловік дуже добре ставився до Дар’ї та навіть запропонував провести запроваджений тоді карантин разом. Коли вони почали мешкати удвох, майбутній абьюзер почав пити. Згодом трапився і перший випадок насильства – приводом цьому стали ревнощі. Того дня хлопець ударив жінку по обличчу.

"Він вдарив мене в обличчя, це був абсолютно надуманий привід", - каже вона.

Фото: скриншот youtube
Фото: скриншот youtube

Далі Дар’я пригадує, що поведінка коханого стрімко почала змінюватися, і під час однієї зі сварок чоловік схопився за рушницю та пустив Дар’ї кулю в голову. Куля залишила дівчину без ока, в ту мить вона відчула, що може померти, і спробувала викликати собі швидку, адже стрілок відмовився це робити.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

"Чоловік, якого я кохала, який за кілька днів до цього запропонував мені одружитися, поклав патрони в патронник у стані алкогольного сп’яніння, направив дуло автомату… направив на мене, я встигла вигукнути: "Не стріляй!", але було запізно", - каже постраждала.

Фото: скриншот youtube
Фото: скриншот youtube

Дар'ю у важкому стані медикам вдалося врятувати, але вона назавжди втратила око.

Чоловіка затримали та присудили 10 років тюрми за «замах на вбивство», але потім змінили запобіжний захід до 5 років позбавлення волі. Дар’я сподівається, що справа буде переглянута та чоловік отримає більш справедливе покарання.

Знай.ua нагадує Маша Єфросиніна затрусилася через домашнє насильство, дивитися боляче: "Вас це не стосується"

Як раніше повідомляв Знай.ua Олена Зеленська розкрила правду про домашнє насильство: "Для мене дуже важливо"

Також Знай.ua писав: Маша Єфросиніна затрусилася через домашнє насильство, дивитися боляче: "Вас це не стосується"