"Холостячка" Злата Огнєвіч дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Світське Життя.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно українська співачка дала коментар Каті Осадчій в рамках програми" Світське життя " якраз на тему цього шоу. Телеведучу зацікавила велика кількість екстремальних побачень Злати Огнєвіч. Вона запитала, чи дійсно Огнєвіч любить екстрим, на що співака відповіла ствердно.

Екстрим я любила з раннього дитинства. Я виросла в Криму, це були і занурення і підводні печери і просто походи в гори. Тому це все було в моєму житті
, - зазначила вона.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.иа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"