Відома українська співачка Аліна Гросу поділилася новими кадрами з оновленим іміджем. Дівчина знову вирішила стати брюнеткою, як в юності, і вийшло досить непогано.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно радує користувачів своєю появою. Контент, який з'являється на сторінці - абсолютно різний. Це можуть бути красиві фотографії, кадри з робочих заходів, або ж подібні ролики, де дівчина танцює.

Цього разу вона вирішила станцювати вдома під власну пісню, яка називається "малинові губи". Примітно, що на ролику Аліна Гросу з'явилася в незвичному для себе образі. Справа в тому, що пекуча блондинка знову стала брюнеткою.

Перука це чи дійсно кардинальна зміна іміджу - достовірно невідомо.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Але ж можу і без 🤫 😳 😅 #малиновыегубы 💋 💋 💋 "- йдеться в повідомленні під постом.

Якщо на початку ролика вона була одягнена в Светр рожевого кольору з написом, а також в джинси, то під кінець вона залишилася практично гола, і прикривалася лише білим простирадлом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про ці кадри.

"Занадто красива, новий колір волосся вам занадто сильно йде! 🖤";

"👍👍";

"❤️🔥👏";

"🔥 🔥 🔥 🔥❤️цей колір волосся вам дуууже йде 😊😍😍😍❤️🌹🌹🌹";

"🤩🤩🤩🤩🤩🔥🔥🔥🔥🔥💯💯💯💯💯💥💥💥💥💥❤❤❤❤❤❤";

"Ці губки самі малинові🤗 😙 😙";

"Красуня❤️🔥".

Нагадаємо, Аліна Гросу оточила себе красенями, поки хлопця немає поруч

Також, що Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила Павла

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу в латексі перетворилася на спокусливу кішечку