Анастасія Покрищук, Українська інста-блогер і колишня учасниця проекту" Від пацанки до панянки", відома завдяки своїй нестандартній зовнішності, поділилася незвичайним питанням від своєї передплатниці.

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать 273 тисячі осіб.

До неї з питанням звернулася дівчина, яка поскаржилася, що «випадково зрадила своєму хлопцеві».

"Нічого страшного, якщо я йому нічого не скажу?",- запитує у Покрищук її фанатка.

Здивована блогерка не змогла стримати емоцій з цього приводу і відповіла читачці своєї сторінки прямо з ліжка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Це ти що, йшла-йшла, випадково впала на х * й п * дой, так, виходить? Тому що ніяк "випадково" інакше не вийде. Ну, я не знаю, що тобі тепер робити, це Х*йня виходить...», - коментує ситуацію колишня «пацанка».

"Як це могло статися випадково? Є версії?",- запитує вона у шанувальників під своїм відео.

"Переплутала, куди сісти", " одна справа переспала (хоч з усіма переспи) коли не перебуваєш у відносинах! Інша справа, коли ти (не маю на увазі вас) у відносинах, тебе любить твій чоловік, або жінка, а ти спиш з усіма підряд. Це різні ситуації. І в другій це жахливо, потрібно поважати себе, свій вибір і почуття партнера", - обурюються читачі сторінки.

Скрін, Instagram Покрищук
Скрін, Instagram Покрищук

"Мужики теж так змінюють, нічого страшного, переспала, значить хотіла, сподобалося, ось і добре, життя одне, час летить швидко, роби що хочеш і не шкодуй ні про що», - впевнені інші.

Нагадаємо, перероблена пацанка Анастасія Покрищук навчила поведінці на першому побаченні: "Не ви * взуватися". Анастасія Покрищук пояснила, як поводитися на першому побаченні.

Як повідомляв портал " Знай.ua", пацанка Покрищук без ліфчика показала ,що "відрізала" під час нової операції. Анастасія Покрищук зважилася на нові операції.

Також " Знай.ua " писав, пацанка Покрищук потрапила під крапельницю через сідниці: "Зупинись, сходи до психолога". Анастасія Покрищук зняла відео в лікарняній палаті.