Українська співачка та зірка національного шоубізу, лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна виклала у своєму instagram світлину у жовтому жакеті. Майже 760 тисяч фоловерів не мають часу скучити за нею, адже її сторінка дуже часто поповнюється яскравими образами.

На цей раз яскраво-жовте вбрання доповнюється червоним кольором губ та актуальним намистом у вигляді ланцюжка з великими ланками. Пекучий погляд підкреслюється жовтими тінями та модною зачіскою каре, як у її зіркової колегі Олі Полякової. На спині співачки принт або аплікація з дивним створінням, дуже схожим тигра, але синьо-зеленого кольору.

фото: Юлия Санина instagram the_hardkiss
фото: Юлия Санина instagram the_hardkiss

Підпис до посту одразу ж розкриває таємницю задуму: «Луч сонця золотооооого…», пише співачка. А фанати зірки не забарилися із коментарями:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

фото: instagram the_hardkiss
фото: instagram the_hardkiss

"Малий буде дивитися старі фото мами і буде говорити всім: «Дивіться, яка вона була крута", - пише kornishonto

фото: instagram the_hardkiss
фото: instagram the_hardkiss

"Сонечко 😍😍😍😍як гарно🔥🔥🔥🔥", комментує _elvira_e.l.f_

фото:  instagram the_hardkiss
фото: instagram the_hardkiss

"Наш промінчик сонечка🔥❤️❤️❤️😍😍😍😍😍🐥🌞🌞", - називає співачку _m.a.r.g.a.r.1.t.a_90_

Знай.ua нагадує Юлія Саніна з "The Hardkiss" віддалася в руки професіоналу і заплела косички - результат приголомшливий: "Відвал всього"

Як раніше повідомляв Знай.ua Юлія Саніна з The Hardkiss показала 27 найкращих "подружок": як близнючки

Також Знай.ua писав: Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала підростаючого сина - дівчатка, тримайтеся: "Які у нього очі, боже"