Відома українська співачка, яка стала відома завдяки своїм заїдаючим в голові пісням, а також може похвалитися стрункою фігурою з пишними формами, СолоХа, поділилася кадром з відпочинку в Домініканській Республіці. Відповідний пост вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Красуня, яка багато подорожує по світу і на цей раз вирушила в Південну Америку.

"Прокинутися на відпочинку о шостій годині ранку після тривалого перельоту, щоб зайнятися спортом - це про мене», - підписала знімок співачка.

На пробіжку під пальмами і біля басейну вона вирушила в чорному спортивному ТОПі, такого ж кольору шортах і рожевих кросівках. Довге волосся яскрава блондинка зібрала в пишний хвіст.

Скрін, Instagram СолоХа
Скрін, Instagram СолоХа

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На одному зі знімків вона "підпирає" пальму, відставивши далеко назад свої сідниці, а на іншому позує біля басейну, демонструючи стрункі ноги.

Скрін, Instagram СолоХа
Скрін, Instagram СолоХа

"Літо в жовтні - це те, що потрібно!", "Відмінного Вам відпочинку, фото супер", "Яка вона класна!!!", "Відмінні фото, дуже подобається, гарного Вам відпочинку", "В здоровому тілі...",- коментують серію знімків шанувальники відомої виконавиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка Солоха вразила розтяжкою, стоячи на роликових ковзанах.

Також Знай.uа писав, що співачка СолоХа знайшла заміну турецьким курортам для українців.

Також Знай.uа писав, що український курорт у розпал сезону атакували дрібні монстри з гострими зубами.