Відомий український комік і актор студії "Квартал 95", Євген Кошовий вирішив ексклюзивно розповісти, як йому вдалося врятувати дочку від поганої компанії.

Гуморист Євген Кошовий розповів журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" в будні, як налагодив стосунки з дочкою-підлітком.

Сім'я Кошових, фото: особистий архів
Сім'я Кошових, фото: особистий архів

Євген і Ксенія Кошові одна з найміцніших пар в українському медіа-просторі, і разом вони вже приблизно 14 років. Після весілля народилася дочка Варвара, а потім і молодша - Серафима. Зараз дівчаткам 13 і 7 років, і як зізнається сам комік, зі старшою у них складні стосунки, адже вони живуть зараз як на ножах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Перехідний вік у Варвари, тому нам було трохи складно перші півтора року. Не з тією компанією зв'язалася. Ми намагалися її від них усунути. Тому вона їздила в Іспанію в табір, в Болгарію, їздили всі на відпочинок в Грецію. Погані звички в тих компаніях, вони змусили жорстко поговорити з нею. Звичайно, без рукоприкладства, дитину бити-це взагалі треба бути якоюсь твариною", - поділився з журналістами каналу "Україна" Євген Кошовий.

Для Варвари найсуворішою в сім'ї є мама, адже, як зазначає дівчинка, вони могли не розмовляти по 2 тижні, просто ніби не існує нікого. Часом Варвара навіть тікала з дому, і довелося позбавити її кишенькових витрат.

"Казала: "Ти нікуди не поїдеш". Але я все одно їхала до друзів, компанії. Я говорила, мені мама все одно дзвонила, вона переживала. Я їй відповідала, що з друзями, буду вдома о 8 вечора. Я завжди перша йду миритися. Я розуміла, що, якщо не підійду, вона далі буде ображатися. Вона ніколи перша не підійде вибачитися, тому що горда, хоча, я вважаю, є за що", - каже Варвара журналістам на каналі "Україна".

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" навчив доньку "тікати" з уроків

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець і Юрій Ткач впрягли в бійку з Євгеном Коноплянкою з "Шахтаря"

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач налякав Євгена Кошового з "Кварталу 95" своїм апаратом