Олександр Пікалов ошелешив новиною про розлучення зі своєю дружиною Іриною. Разом вони були вісімнадцять років у шлюбі.

Відомий актор і комік "95 кварталу" дав інтерв'ю порталу "Українська правда". І він зазначив, що залишив їй будинок, але не розповів про причини такого рішення.

у мене ж був будинок, який залишив колишній дружині, можна і туди з'їздити. Це дерев'яна садиба. Але я сусід Петра Олексійовича через дві вулиці
, - сказав він.

Пікалов повідомив, що був на дні народженні у колишньої дружини. Це може говорити про те, що вони залишилися в хороших відносинах. Там, як він повідомив, побачив Володимира Зеленського. Ірина Пікалова-хрещениця дочки Зеленського Олександри.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пара познайомилася ще в школі. Коли пара переїхала до столиці після заснування "Кварталу 95" вони одружилися. У 2006 році у пари подружжя народився син Михайло.

Олександр та Ірина Пікалови з сином. Фото: Фейсбук-сторінка Ірини Пікалової

Ірина працювала у складі команди" Кварталу 95 " і часто їздила на гастролі з чоловіком. У 42-річної жінки вистачає часу на роботу і виховання сина.

Олександр Пікалов часто з'являвся в компанії своєї дружини, пара була зворушлива і красива.

Олександр та Ірина Пикаловы. Фото: Фейсбук-сторінка Ірини Пікалової

Нагадавши, Біллі Айліш зробила це просто на капоті машини: все через "любовний лист". Біллі Айліш креативно нагадала про себе.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Полякова, Дорофєєва, Боржемська, Гросу, Саніна, Лижичко позмагалися за кращу фігуру: "Битва сталевих пресів". Знаменитості позмагалися за кращий прес.

Також " Знай.ІА " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.