Режисер і актор Ахтем Сеїтаблаєв розповів програмі «Світське життя» про деталі свого розлучення. Чоловік був одружений з продюсеркою Іванною Дядюрою протягом 10 років.

Зараз актор каже, що останнім часов був нервовим від того, що зовсім поіншому уявляв подружнє життя.

"Я останнім часом став, можливо, трохи більш нервовим, можливо від того, що я, скажімо, зовсім інакше уявляв собі подружнє життя", - поділився з глядачами 48-річний актор.

фото: Ахтем Сейтаблаев скриншот youtube
фото: Ахтем Сейтаблаев скриншот youtube

Ахтем зізнається, що подружні стосунки вичерпалися: «Чогось не стало того головного, що скріпило нас», - каже він. Не дивлячись на це, парі вдалося зберегти нормальні людські стосунки. Ахтем і Іванна мають спільну дитину – доньку Сафіне, тож втратили не все, що могло б їх об’єднувати:

"Так сталося, в житті кожної людини бувають різні моменти, в нас нормальні людські стосунки, я бачусь з донькою, ми розмовляємо і зустрічаємося і відвідуємо деякі заходи. Я сподіваюсь, що ми залишимося друзями", - розповідає актор про те, як змінилося його життя після розриву.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Ведуча програми Катерина Осадча поставила Сеїтаблаєву провокативне запитання, чи зустрічається він з молодою акторкою Лілілією Яценко, яка знімалася у головній ролі у його стрічці «Чужа молитва», чи не вона і стала причиною розлучення?

фото: Ахтем Сейтаблаев скриншот youtube
фото: Ахтем Сейтаблаев скриншот youtube

Режисер відповів, що вперше чує про такі плітки: «Справа в тому, що нічого такого немає. Якщо чесно, я перший раз взагалі це чую від вас. Прямо тут і зараз». Однак ставиться до акторки Ахтем досить приязно.

На запитання про те, чи вільний він зараз, актор відповів ухильно: «Я б сказав, що ні».

Хто полонив серця актора - випитати не вдалося.

Знай.ua нагадує Режисер "Кіборгів" Ахтем Сеітаблаєв розлучився з дружиною: "Я складна людина"

Як раніше повідомляв Знай.ua "Загинув під Попасною": батько "Кіборгів" Сеітаблаєв озвучив болючі рядки, серце українців крається

Також Знай.ua писав:Ахтем Сеітаблаєв про виділення 100 млн грн з Covid-фонду на патріотичне кіно: "Це спеціально?"