Відомий російський актор Сергій Безруков, якого українські глядачі пам'ятають за роллю "Саші Білого" в серіалі "Бригада", який романтизує відчайдушних бандитів з Росії 90-х років, вже встиг виписатися з лікарні. Відомо, що нещодавно художній керівник Московського губернського драматичного театру лікувався в московській лікарні від коронавірусу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Безрукова в мережі Instagram.

"Виписали! Дякую лікарям! Бережіть себе і своїх близьких! До зустрічі в театрі!", - написав він.

В опублікованому відеозаписі актор розповів, що здав два негативних тести на COVID-19, і відчуває себе добре. Журналісти писали, що актор заразився коронавірусом ще 20 жовтня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін, Instagram Безруков
Скрін, Instagram Безруков

За словами самого актора, на його здоров'я могли вплинути перевантаження. Тоді він стверджував, що переносить хворобу легко, і закликав шанувальників не перейматися з цього приводу. Актор також писав, що вистави, де він бере участь, перенесуть на інші дати.

Раніше повідомляли, зірку "Бригади" Сергія Безрукова терміново госпіталізували: що сталося з легендарним актором.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Бригади" Сергій Безруков розповів, що мріє витворити з дружиною: "Не вийшло реалізувати".

Знай.uа писав, зірки серіалу "Тетянин день" Кирило Сафонов і Анна Снаткіна знову "зійшлися": 14 років як і не було.