Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна вирішила розповісти не особливо радісну новину, яка пов'язана з можливістю подорожувати.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові фотографії та ролики дівчини. Іноді вона дає поради шанувальникам, яким не змушує прислухатися, а також ділиться історіями зі свого життя.

Цього разу Анна показала новий знімок, де вона вбралася вся в світлі тони. Від білосніжного взуття, до молочної шапки. Штани також білого відтінку, а ось курточка перлового кольору.

Видно, що на вулиці значно похолодало, і дівчина вирішила утеплитися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Незважаючи на те, що на знімку можна помітити посмішку, новина у Анни не особливо радісна. Справа в тому, що вона отримала шенгенську візу всього на місяць, хоча вона розраховувала на більш тривалий термін. По всій видимості дівчина зібралася у відпустку, туди, де тепліше. Або ж навпаки, на зимовий сезон до гір.

"Отримала шенгенську візу, дали всього на місяць, я так засмутилася (зараз всім дають на маленький термін? Або тільки мені так "щастить"?"- йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі почали робити жінці компліменти:

"Яка красива 😍";

"Як проходять кольори😍 😍 😍❤️";

"Сонечко 🥰";

"Анюта😍 🤍 🤍";

"Яка красива 😍";

"Мені напевно пощастило більше - у мене вид на проживання Бельгії, віза не потрібна)), тому вільно по Європі і в Росію, т. к громадянство Росії";

"У мене знайомої дали на Один День! Можливо помилилися, але їй від цього не легше".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна зізналася, чого не перестає робити протягом 10 років

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна з сумом згадала минуле

Також Знай.ua дочка онкохворої Заворотнюк заінтригувала новиною