Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна вирішила розповісти не особливо радісну новину, яка пов'язана з можливістю подорожувати.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові фотографії та ролики дівчини. Іноді вона дає поради шанувальникам, яким не змушує прислухатися, а також ділиться історіями зі свого життя.

Цього разу Анна показала новий знімок, де вона вбралася вся в світлі тони. Від білосніжного взуття, до молочної шапки. Штани також білого відтінку, а ось курточка перлового кольору.

Видно, що на вулиці значно похолодало, і дівчина вирішила утеплитися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Незважаючи на те, що на знімку можна помітити посмішку, новина у Анни не особливо радісна. Справа в тому, що вона отримала шенгенську візу всього на місяць, хоча вона розраховувала на більш тривалий термін. По всій видимості дівчина зібралася у відпустку, туди, де тепліше. Або ж навпаки, на зимовий сезон до гір.

"Отримала шенгенську візу, дали всього на місяць, я так засмутилася (зараз всім дають на маленький термін? Або тільки мені так "щастить"?"- йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі почали робити жінці компліменти:

"Яка красива 😍";

"Як проходять кольори😍 😍 😍❤️";

"Сонечко 🥰";

"Анюта😍 🤍 🤍";

"Яка красива 😍";

"Мені напевно пощастило більше - у мене вид на проживання Бельгії, віза не потрібна)), тому вільно по Європі і в Росію, т. к громадянство Росії";

"У мене знайомої дали на Один День! Можливо помилилися, але їй від цього не легше".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна зізналася, чого не перестає робити протягом 10 років

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна з сумом згадала минуле

Також Знай.ua дочка онкохворої Заворотнюк заінтригувала новиною