Відома українська співачка і учасниця шоу "Жіночий квартал" Віра Кекелія показала будні молодих матусь.

Віра Кекелія має чимало шанувальників, тому залюбки тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч осіб.
Навесні минулого року Віра Кекелія та її чоловік Роман Дуда вперше стали батьками. У подружжя народився син, якого вони вирішили назвати Іваном. Після цього у своїм соціальних мережах співачка почала показувати, як це встигати бути матусею та успішною у роботі.

Скріншот stories Віри Кекелії
Скріншот stories Віри Кекелії

Цього разу на своїй сторінці в Instagram у розділі stories Віра Кекелія показала, як вона разом з синочком їде в автівці. Синочок зірки сидів у неї на колінах, тому вирішив трішки позаймати маму.

Скріншот stories Віри Кекелії
Скріншот stories Віри Кекелії

Хлопчик почав водити своїми ручками по обличчю Віри Кекелії та стирати блиск, який був на її губах. Однак, співачка цьому не надто засмутилася, а лише продовжувала цілувати маленькі ручки синочка.

Скріншот stories Віри Кекелії
Скріншот stories Віри Кекелії

"Не судилося блиску сяяти на моїх губах", - іронічно відмітила Віра Кекелія.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Скріншот stories Віри Кекелії
Скріншот stories Віри Кекелії

Нагадаємо, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оголила груди майже до пупка, але мама оцінила: "Моя доця, люблю". Артистка розмістила шикарні фото з недавньої фотосесії

Як раніше повідомляв Знай.ua Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" в грайливому вбранні пофліртувала з Павлом Зібровим: "С*ксуальний, блискучий"

Також Знай.ua писав: Зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в обтягуючій сукні забрела в піски: "Клеопатра"