Відома українська блогерка та переможниця проєкту "Холостяк" Даша Квіткова показала будні молодої матусі.

Даша Квіткова, яка разом з Микитою Добриніним виховує маленького сина Льва, має чимало шанувальників. Тому зірка з задоволенням ділиться з ними новими фото відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя.

Нещодавно Даша Квіткова разом з чоловіком Микитою Добриніним відправилася на відпочинок на курорт Анталії, в Туреччині. Маленького сина пара також взяла з собою. Варто зазначити, що ця подорож закордон стала першою для їхнього малюка.

Скріншот stories Даші Квіткової
Скріншот stories Даші Квіткової

Цього разу Даша Квіткова на своїй сторінці в Instagram у розділі stories показала, як справляється з маленьким синочком під час відпочинку. Блогерка опублікувала коротеньке відео на якому показала, як годує свого Льва.
Варто зазначити, що Даша Квіткова годувала свого малюка просто на вулиці на території готелю, не переймаючись, що хтось це може помітити.

Скріншот stories Даші Квіткової
Скріншот stories Даші Квіткової

"Моя любов", - так Даша Квіткова підписала опубліковані кадри з маленьким сином.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, Даша Квіткова похвалилася романтикою з Микитою Добрининим, але українці помітили недобре: "Що за лапа?"

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова "переключилася" на іншого чоловіка після "розлучення" з Микитою Добриніним: "моє щастя"

Також Знай писав, що Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "почалася криза...". Квіткова опублікувала фотографії з Барселони і підняла тему розлучення після народження першої дитини.