Євген Кошовий записав цікаве відео зі своєю дружиною. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ще до того, як Володимир Зеленський покинув "Квартал 95" і передав верховенство своєму другові, Євген Кошовий користувався неймовірною славою серед українців. Гуморист навіть поза шоу любить розважати фанатів в соціальних мережах, що у нього добре виходить.

На його Instagram-сторінці підписано 1,3 мільйона фоловерів, який активно коментують кожен його пост.

Євген Кошовий, скріншот: YouTube
Євген Кошовий, скріншот: YouTube

25 жовтня в сторіз Євген Кошовий опублікував відеозапис зі своєю дружиною Ксенією. Пара знаходиться в просторих апартаментах.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

живемо в картинній галереї. Нема за що. Телевізор там теж картинки показує. Гарно. Що сказати? Божевільна подорож починається
, - повідомив Євген Кошовий.

Потім парочка показала величезну спальну, а також балкона. З нього відкривається шикарний вид на листя.

Нагадаємо, що Євген Кошовий готовий з радістю працювати на весіллях в парі з українським репером Потапом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Кошовий вперше розповів в яку суму обійшлося його весілля з дружиною Ксенією. Виявляється, пара зіграла весілля в борг.

Також Знай.uа писав, що Євген Кошовий став гостем на передачі Олександра Еллерта та Андрія Рибака "але це не точно". Кошовий надав їм свій телефон і вони розбирали Direct Instagram і відповіли на найяскравіші, колючі і не тільки повідомлення, які там знайшли.