Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Цього разу співачка розмістила в Insta Stories кумедне відео зі своїм наймилішим собакою на ім'я Брук. У кадрі Злата говорить про те, що незважаючи на її завантажений графік, вона все ж змогла виділити трохи часу для прогулянки з улюбленцем. А ось після вигулу Брука, артистку чекає незабутній вечір на сольному концерті співачки Олі Полякової.

"Звичайно, робота роботою, салони краси і все таке, але прогулянку з Бруком ніхто не відміняв. Я його зараз швиденько вигулюю, мого зайчика, і мчу на концерт до Олі Полякової", - сказала Злата на відео.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зіграла на палаючому фортепіано заради коханого: неймовірні почуття

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч жорстко відповіла на нападки за "Холостячку": "Думка, яку я не питала"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розповіла про захоплення, які допомогли їй на "Холостячці": "Любила з самого дитинства"