Олена-Крістіна Лебідь, зірка телепрограми "Аферисти в мережах" на "Новому каналі", поділилася з українцями порадами, як не стати жертвою шахрайської схеми, погоджуючись на фотозйомку.

Про це ведуча записала відео, яке виклала на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч підписників.

"Ви ж не дарма підписані на ведучу "Аферисти в мережах" - для того, щоб дізнаватися, де і як можна вляпатися. Але ви не вляпаєтеся", - обіцяє вона своїм фоловерам.

Цього разу телеведуча розповіла про поширену аферу з фотосесією, яка почала набирати обертів цієї осені.

Йдеться про привабливе запрошення від фотографа в соцмережі або рекламному повідомленні з пропозицією якісної зйомки за прийнятну ціну, в якому барвисто розписано, який приголомшливий образ створять для зацікавленої дівчини.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вам відразу напишуть, якщо ви зацікавитеся, що вам нададуть і сукню, і макіяж, і туфлі, і саму фотосесію на супер-пупер якість", - розповідає Олена-Крістіна Лебідь.

Після того, як потенційна жертва загорілася і уявила себе в новій сукні з прекрасним макіяжем в красивій фотостудії, починається найцікавіше. Фотограф, посилаючись на те, що бажаючих дуже багато, запропонує зробити повну передплату і відразу перевести гроші, щоб встигнути забронювати будь-яку зручну дату і час.

Як тільки гроші надійдуть на рахунок зловмисника - спілкування закінчиться: шахрай перестане відповідати на повідомлення і дзвінки, а обіцяна фотосесія не відбудеться ніколи.

фото: instagram elena_kristina_lebed
фото: instagram elena_kristina_lebed

"Ви повинні були назавжди запам'ятати найголовніше: ніяке "спочатку оплати, а потім отримай" не працює, так діють тільки аферисти", - попереджає телеведуча.

фото: instagram elena_kristina_lebed
фото: instagram elena_kristina_lebed

"Обожнюємо Вашу передачу! Реально починаєш мислити більш критично після перегляду. Ви крута як завжди!"- дякують зірці шанувальники в коментарях до посту.

Знай.ua нагадує: Розенко покликав заміж? Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на чарівну наречену

Як раніше повідомляв Знай.ua: Олена-Крістіна Лебідь так зустріла п'ятницю, що не втрималася на ногах: Павло Розенко її ще такою не бачив

Також Знай.ua писав: Олена-Крістіна Лебідь у розкішній вечірній сукні перетворилася на русалоньку: Павло Розенко точно оцінить