Зірка реаліті-шоу, епатажна Кім Кардашьян не перестає дивувати світ і свою армію шанувальників екстравагантними нарядами. Цього разу знаменитість вирішила показати свій товар "обличчям". Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать майже 260 мільйонів осіб.

Серед інших занять світська левиця Кім Кардашьян знаходить час і для власної лінійки одягу. Але на цей раз вона зважилася на співпрацю з італійським модним будинком Fendi представивши колекцію коригуючого нижньої білизни Skims.

Запуск колекції FENDI x SKIMS відбудеться 9 листопада 2021 року на спеціальному сайті.

Скрін, Instagram Кардашян
Скрін, Instagram Кардашян

«FENDI x SKIMS. November 9", - написала Кім під знімком, на якому позує тільки в колготках і прозорому ТОПі чорного кольору.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«I’m getting those tights!!!! (Я отримую ці колготки!!!!) ", "Delight (захват)»," no one cares lol (нікого не хвилює лол)", - обговорюють новину в коментарях.

Скрін, Instagram Кардашян
Скрін, Instagram Кардашян

"That will be $ 700 (це буде 700 доларів)», «make that two please (Дайте дві, будь ласка)», «you should there are nice and beautiful (ти повинна бути красивою і милою)", - додають інші.

Скрін, Instagram Кардашян
Скрін, Instagram Кардашян

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел засвітила свої "персики" в сукні без бретелей: "Люблю тебе". Дівчина постала в оригінальному вбранні.

Як повідомляв " Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.

Знай.ua писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня. Дівчина здивувала своїм новим бразом в соціальних мережах.