Леся Нікітюк показала, як змінювалися її переваги в одязі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Фолловери намагаються регулярно коментувати кожен її пост. Іноді Леся Нікітюк спілкується у форматі сторіз зі своєю аудиторією.

27 жовтня жінка опублікувала ряд фотографій в сторіз з минулого. Вона показала, яким чином змінювався її стиль. Зробила Нікітюк це у своєму звичному іронічному стилі.

На першому знімку молода Нікітюк стоїть в джинсах і байкерській курточці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Першим моїм стилістом був мій старший брат. Доводилося за ним доношувати одяг
, - повідомила вона.

На другому знімку вона постала в легкій маєчці і джинсах блакитного кольору в обтяжку.

Моїм другим стилістом став, захисти його Боже, Хмельницький базар. Подивіться на ці турецькі джинси! Це ж Версаче, йоптиль
, - зазначила вона.

Слідом жінка опублікувала відео в бузковій довгій сукні.

Третім моїм стилістом була моя подружка Ольга. Віддала мені на зйомки в Норвегії... своє випускне
, - пожартувала Леся Нікітюк.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом бази для страв з гарбуза на Хеллоуїн.Цього разу він вирішив поділитися не рецептом, а базою для майбутніх страв. Як правильно підготувати гарбуз, щоб вона вийшла неймовірно смачною.

Раніше ми повідомляли, зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини, навіть у ресторанах не замовиш.

Також Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом геніального пирога.