Незабаром в Україні відбудеться новий сезон костюмованої драми "Кріпосна. Жадана любов". Нарешті шанувальники зможуть розкрити головну інтригу.
Про це повідомили на офіційній сторінці в Instagram телеканалу СТБ.
У понеділок, 1 листопада о 20:15 відбудеться прем’єра нового сезону костюмованої драми "Кріпосна. Жадана любов". Тому незабаром розкриється головна інтрига, чи живий Андрій Жадан.

Актори "Кріпосної", фото СТБ
Актори "Кріпосної", фото СТБ

"Увага глядача зосереджена на головному питанні: чи живий Андрій Андрійович Жадан? І поки шанувальники активно висувають свої версії продовження серіалу, актриса Ксенія Мішина інтригує своєю появою в розкішному вбранні поміщиці та жорстокої купчихи. Невже Лідія Шефер жива?", - сказано у повідомленні.

Актори "Кріпосної", фото СТБ
Актори "Кріпосної", фото СТБ

Також у третьому сезоні більше розкриється сексуальна та спокуслива актриса Ніжинського театру Лариса Яхонтова, яку зіграла Наталка Денисенко. Саме у цьому сезоні глядачі зможуть побачити продовження історії Лариси та Петра, якого зіграв Станіслав Боклан.

Актори "Кріпосної", фото СТБ
Актори "Кріпосної", фото СТБ

Ще більше про улюблених героїв "Кріпосної" глядачі зможуть дізнатися 1 листопада о 20:15 на телеканалі СТБ.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще