Тарас Цимбалюк постав перед українськими шанувальниками з голим торсом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Один з найпопулярніших українських акторів і зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк, який любить ділитися зі своїми передплатниками цікавими публікаціями в Instagram. На його офіційну сторінку підписано сто дев'ять тисяч осіб, які з радістю коментують кожен його пост.

26 жовтня український актор опублікував фотографію з відпочинку на Мальдівах. Чоловік стоїть на тлі узбережжя Індійського океану в одних шортах і обливає себе з душу. Знімок спеціально зроблений в чорно-білих тонах для додання ліричності образу.

Фоловери активно почали коментувати даний знімок. Велика частина жінок оцінили прекрасну спортивну фігуру Цимбалюка.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ну яка краса😍"; "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥"; "красень"; " 😍 😍 😍
, - зазначають вони.

Також на дане фото відреагувала зірка серіалу" кріпосна " і колега Цимбалюка Наталія Денисенко.

[quote author=""]Треба було тіні,🐬 такі фоточки зробити!!! А не сам купаєшся там, кітяра, - повідомила вона.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.иа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"