Тоня Паперна зловила красеня і похвалилася перед цим глядачам. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Актриса Антоніна Паперна відома не тільки через свою зіркову маму, але і завдяки своєму акторському таланту і блогу, який останнім часом дівчина веде досить активно.

Тут вона ділиться з шанувальниками новими фото або цікавими новинами з особистого і творчого життя. На офіційній Instagram-сторінці у неї 59,7 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

27 жовтня жінка опублікувала спільне фото з російським актором Володимиром Ягличем. Жінка ніжно обняла чоловіка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спіймати цього чоловіка для фото ... ну ви зрозуміли))
, - повідомляє вона.

Фолловери активно коментують даний пост. Більшість з них відзначає красу російського актора.

Ви просто офігенна пара🔥 🔥 🔥"; "дуже красиво"; " нічого так чоловік😍"; " ви просто Афігенна пара🔥🔥🔥"; "❤️❤️❤️ найкращі"; " тому, сама як вийшла, так і вийшла😂❤️"; "Ну хоч в кадрі його встигають зловити 😂 😂 😂
, - зазначають вони.