Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку через її зовнішність називають українською Кардашян, поділилася новим спокусливим фото.

Альона Омович має чимало прихильників, тому вона часто ділиться новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.6 мільйона осіб.
Цього разу зірка соцмереж вирішила поділитися новим спокусливим фото. На знімку дівчина позує у бежевому корсеті, прикриваючи свої груди рукою. Альона ефектно прогнулася аби продемонструвати свої округлі сідниці та тонку талію.
На задньому фоні світлини виднілася розвішена постільна білизна, а біля моделі стояла ваза з лимонами.

Альона Омович, фото з instagram
Альона Омович, фото з instagram

"Якщо займатися пранням тільки в такому вбранні, так дівчатка? 😂😈 🚿", - зазначила Альона Омович.

Користувачам мережі припало до душі нове фото української Кардашьян, тому вони прийнялися залишати для неї десяти компліментів.

"Красуня", "Так, це цікавий наряд 🔥😈🧺", "Яка красива жінка 🔥❤️", Сексуальна Альонка", "Соковиті лимони", "Хороша Альонка", "Бомба", "Велике прання намічається", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, українська Кардашян Альона Омович намастилася білим і липким: "Мені подобається". Модель Альона Омович, яку за звабливі форми прозвали українською Кардашьян, знову прикувала до себе увагу