Українські правоохоронці вирішили спростувати поширені міфи про жінок, які кермують автомобілями. З цього приводу зняли кілька відео, які доводять, що жінка за кермом може бути вправнішою, ніж водій-чоловік. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Для жінок є тільки одна машина і вона — пральна». Це справжній коментар із соцмереж. Ви й самі, мабуть, бачили схожі. Мовляв, жінки кермують гірше за чоловіків. Але кому як не патрульній поліції знати, що це неправда. І щоб довести це, ми зняли три відео до Дня водія», - поділився він.

Він додав, що поліцейські знайшли кілька сексистських коментарів у соцмережах та попросили водійок недвозначно відповісти їхнім авторам.

«Ось, наприклад, одне з трьох відео. Незабаром 31 жовтня — День водія. Вітаю. Усіх! Бережіть себе. Бережіть інших», - побажав Білошицький.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Ніколи такого не розумів. Водій - це особа, яка управляє автомобілем і дотримується правил дорожнього руху! Чоловіки порушують навіть більше», - зазначають в коментарях до допису.

Нагадаємо, 16-річний мажор після ДТП у Харкові "забив" на своїх друзів і кинувся шукати телефон: "Можеш набрати?". У мережі з'явилися численні відео трагічного інциденту, знятого очевидцями.

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Тато йде в запій, всі гроші у матері": що відомо про 16-річного мажора, який влаштував ДТП в Харкові. Про долю головного підозрюваного, який у свої 16 років встиг наробити багато темних справ, з'явилося ще трохи відомостей, зокрема, про його найближчих людей-батьків.

Також " Знай.ua " писав, батько мажора, учасника кривавої ДТП у Харкові, здивувався, що про його сина "не написали нічого хорошого". Батько підлітка, який влаштував аварію, дав перший коментар. Він не розуміє, чому син винен.