Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася новими кадрами з відпочинку з родиною у Туреччині.
Ірина Федишин досить часто тішить своїх численних фанатів новими фото, відео чи просто цікавими моментами з життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 390 тисяч осіб. Нещодавно зірка разом з чоловіком Віталієм Човником та двома синами відправилися на осінні канікули до Туреччини.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Цього разу родина зірки вирішила обрати дуже гарний та незвичний готель "Земля легенд", який більше схожий на замок з мультика. Скориставшись нагодою Ірина Федишин вирішила зробити кілька фото на фоні розкішних будівель з вежами.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Для фото зірка одягала коротенькі шортики, які вдало оголили її стрункі ніжки та рожевий топ. Свій образ вона доповнила білими кросівками. На одніз зі світлин зірка позує підпригнувши та закинувши ніжку назад.

"Потрапила у справжню казку 😍🔥Але є один нюанс … 🤔скоро розповім про відпочинок, адже ви багато запитуєте)", - так Ірина Федишин підписала опубліковані світлини.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Користувачі мережі вже встигли оцінити нові світлини Ірини Федишин, тому прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Така красива😍", "Яка ви красуня 😍🔥🔥", "Красуня 🔥🔥🔥🥰", "Яка ти гарна", "Які круті фотографії", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Ірину Федишин змусили голосувати на дорозі: шукає мольфара. Артистка вирушила в саме серце Західної України

Раніше Знай писав, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи

Як повідомляв Знай, Ірина Федишин у весільній сукні зібралася заміж ще раз