Відома українська поп-співачка Ірина Федишин часто балує шанувальників різними публікаціями і новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 400 тисяч чоловік.

Цього разу білява красуня розмістила серію чарівних знімків з подорожі на Західну Україну. На кадрах Ірина витончено позує на тлі національної гордості - величних Карпатських гір.

Яскраві сценічні вбрання артистка змінила на зручний і практичний одяг - картату сорочку зеленого кольору, чорні обтягуючі джинси і кросівки на невеликій платформі. Такий образ гармонійно виглядає в такому природному середовищі.

"Осінь в Карпатах 🍂", - додала Ірина в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях під публікацією користувачі соцмережі активно проголосували за найкращий знімок і засипали Ірину приємними компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин ледь не знесла фуру: "Вийшов, поскакав, посміявся"

Нагадаємо, Ірина Федишин показала сукню, про яку таємно мріє кожна жінка: таке і Андре Тан не пошиє

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин змусила чоловіка "роздягнути" її і попітніти без сексу

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин після пологів погодилася віддати малюків в добрі руки: "Багато бажаючих". Артистка навіть не сподівалася, що бажаючих забрати крихіток буде так багато.