Відомий російський актор Роман Полянський вперше вирішив розповісти про свій роман з Аліною Гросу. Коли почався їхній роман, А також про переїзд до Києва.

Про це розповіли в новому сюжеті програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", де регулярно глядачам розповідають ексклюзивні факти про знаменитостей.

Аліна Гросу та Роман Полянський, фото з Instagram
Аліна Гросу та Роман Полянський, фото з Instagram

Цього разу під приціл журналістів потрапив російський актор і режисер Роман Полянський, який будує зараз стосунки з українською співачкою Аліною Гросу.

Познайомилася пара тоді, коли ще обидва перебували у відносинах, і чоловік знявся в одному з кліпів співачки. Роман 12 років був одружений на колезі Дарині Жулай, і вони виховують разом дочку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube
Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube

Аліна в той час готувалася до весілля з бізнесменом з Росії, і навіть покликала туди Романа. Їх дружба розвивалася стрімко, і вони почали багато проводити час разом.

"Я її ніби все життя знав" - розповідає Роман Полянський.

Відносини почалися коли обидва закінчили попередні відносини, і це їх дуже зблизило.

Через переїзд до Києва дуже рідко бачиться з батьком і дочкою, але, в планах є привезти дівчинку погостювати на пару днів. З Аліною Гросу вона до слова вже знайома.

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео
Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео

Зараз з найбільших мрій чоловіка будинок і син, і Аліна до цього також готова. А ось коли вони перейдуть на більш серйозний етап у відносинах - загадка, і залишається тільки чекати.

Нагадаємо, що Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила Павла

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу в латексі перетворилася на спокусливу кішечку: так і хочеться відшмагати.

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу "відбила" Романа Полянського у дружини і розкрила секрет