Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов показав, як проходять зйомки гумористичного шоу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На своїй сторінці, де на нього підписано понад 100 тисяч читачів, гуморист опублікував кумедне фото з Олександром Бережком.

"Тук-тук, відкрийте!» ,- написав він під знімком, на якому двоє чоловіків натягнули на голови жіночі панчохи в сіточку, ніби збираються пограбувати банк.

При цьому у Крутоголова сіточка помаранчева, а у його колеги – жовта.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Гості з майбутнього. Чогось відразу нагадалася парочка зі знаменитого фільму. Погляди піратські", " хлопці, для вас двері завжди відкриті!!!!", "Чим Ви там на зйомках займаєтеся?", "До Хелловіну готові???", "Масочка Нова чи що?", "Грейпфрут і памело?",- запитують фанати.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

«А банк краще в такому прикиді не брати... Звичайно, банк взагалі краще не грабувати, але в такому-Так тим більше", " Ну, це, значить, банк зібралися брати, як буде банда називатися? Мені зелені колготи-Світлофор, щоб не здогадалися і не змогли дізнатися», - пропонують в коментарях.

Нагадавши, самотня Леся Нікітюк ощасливила одруженого Олександра Педана: "каже, що любить". Леся Нікітюк ощасливила Олександра Педана.

Як повідомляв портал " Знай.ua", самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік". Леся Нікітюк також пояснила, чому їй пишуть знаменитості.

Також " Знай.ua " писав, гумористична актриса Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "що ти твориш?". Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" показала цікавий момент.