Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно в Stories дівчина ділилася своїми враженнями після трагічної ситуації, що склалася на знімальному майданчику фільму "Iржа" з Алеком Болдуіном в головній ролі.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

"Боже, як це страшно... мене так зворушила ця подія😭", - пише Леся Нікітюк, посилаючись на публікацію Олександра Роднянського, який описав трагедію більш масштабно.

В цей же час Леся показує архівне фото, на якому відображена її розмова з мамою, сидячи на дереві в 2005 році.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ага, а ще коли розмовляли по 2 секунди безкоштовно", "Як життєво😆 у багатьох були або є проблеми зі зв'язком. І знаходили її навіть у найнесподіваніших місцях", "I головне, що зі зв'язком так нічого і не змінилося", - пишуть користувачі в коментарях.

І потім, знову в Stories, телеведуча мовчазно показала своє нове шикарне вбрання з величезним капюшоном і "збільшеними" вушками.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Леся Нікітюк в джинсах з Хмельницького ринку оголосила війну Versace

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк показала апетитні гарбузики, а у Каті Осадчої "заграло" дитинство в одному місці: як проводжають осінь українські зірки

Знай.ua писав, Леся Нікітюк зібралася тренувати несподівану частину тіла: "Прив'яжу гантель і..."