Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 20 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться яскравими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережах.

Тіна Кароль представила фанатам свій кліп на нову пісню "Подвійний рай", в стилі неймовірної естетики "нульових". Співачка в якій раз захопила глядачів новим образом - цього разу вона стала фатальною блондинкою з пістолетом в руках, і знялася практично оголеною.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Режисером роботи стала Аліна Симоненко, а стиліст Ольга Ревуцька обрала для артистки вбрання виключно total black: коротке чорне плаття від David Koma, розкішне плаття в підлогу Saint Laurent і головна родзинка образу - вінтажний чорне вбрання від Gucci, створене Томом Фордом для цього бренду в 1998 році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"Було неймовірно працювати з музою, де кожна пластика руху і гра - це втілення мистецтва. Тендітна дівчина, в якій неймовірна сила - це те, що я завжди бачу в Тіні. "Подвійний рай" - це алюзія до кіно хіту двохтисячних "Її звали Нікіта". Бути на рівних з фантастичним вокалом Тіни зміг би тільки першокласний кіно-образ", - заявила режисер Аліна Симоненко.

Нагадаємо, що Тіна Кароль повторила образ з "Вбити Білла" в кліпі "Подвійний рай": "Для закоханих"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль вирішила більше не приховувати своїх почуттів: "Порив небезпечніший, ніж будь-коли"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль "відшила" директора конкурсу "Міс Україна": "Що за дівка мене знімає?"