Всесвітньо відомий футболіст Кріштіану Роналду знову стане татком, його кохана Джорджина Родрігес вагітна двійнею.

Про це іменитий футболіст повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 360 мільйонів осіб.

Кріштіану Роналду зі своєю коханою Джорджиною Родрігес повідомили радісну новину, вони чекають поповнень в родині. Як виявилося, дружина футболіста вагітна двійнею.

Фото со страницы Криштиану Роналду
Фото со страницы Криштиану Роналду

Кріштіану Роналду опублікував миле спільне фото, де він з дружиною позує в ліжку, тримаючи при цьому знімок з УЗД, де видно дві дитинки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Радий повідомити, що ми чекаємо близнюків👶👶. Наші серця сповнені любові - ми не можемо дочекатися зустрічі з вами", — так Кріштіану Роналду підписав опубліковане фото.

Варто відзначити, що Кріштіану Роналду на даний момент є батьком чотирьох дітей. Перший син, Кріштіану-молодший, народився 17 червня 2010 року від невідомої матері. Як розповів футболіст, він є єдиним піклувальником дитини. У червні 2017 року у Роналду з'явилися близнюки від сурогатної матері, дітей назвали Єва і Матео.

Фото зі сторінки Кріштіану Роналду
Фото зі сторінки Кріштіану Роналду

Зараз він перебуває у відносинах з іспанською моделлю Джорджиною Родрігес, від якої 12 листопада 2017 року у нього з'явилася дочка Алана Мартіна.

Нагадавши, що Кріштіану Роналду в одних трусах і з чашкою порушив мільйони жінок: "там точно кава?". Футболісту було достатньо показати свій прес, щоб викликати захват у молодих дівчат

Раніше Знай повідомляв, що цивільна дружина Кріштіану Роналду нарешті з'явилася в білому: Джорджина Родрігес стане нареченою через 5 років?

Також Знай писав, що легенда футболу Рональдіньо попрощався з рідною матір'ю, Мессі не залишився осторонь