Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнерка Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, показала свою розкішну фігуру.

Sonya Kay має чимало шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить 55 тисяч осіб.
Цього разу дівчина поділилася дуже спокусливим фото, на якому позує тримаючи своє волосся. Для знімка вона одягла обтислий боді, який вдало оголило її стрункі ніжки. Родзинкою образу стала поясна сумка та масивне намисто на шиї.

Sonya Kay, фото з instagram
Sonya Kay, фото з instagram

"Енергія - це пробивна сила її варто зосереджувати на головному. Коли в людини повно енергії та сил, вона здатна зробити все, що завгодно!", - так Sonya Kay підписала опубліковане фото.


Користувачам мережі припав до душі новий знімок племінниці Софії Ротару, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Ух😍", "Красуняяяя🔥", "Ноги прокачені 🔥🔥🔥", "Як завжди, Гарнюня🤗❤️", "Соня ти шикарна ❤️вогонь просто🔥🔥", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала спокусливі форми в обтислому костюмі: "Дикий космос". Співачка Sonya Kay зібралася на вечірку у дуже спокусливому образі, який вже встигли оцінити її численні шанувальники

Раніше Знай писав, що племінниця Софії Ротару показала приклад всім українкам, як потрібно прибирати свою домівку: "Вмикаю на фоні"

Також Знай повідомляв, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала себе маленьку на руках у батька-красеня: "Навчив боротися". Sonya Kay зворушливо звернулася до найріднішого