Відома українська співачка, племінниця легендарної Софії Ротару Соня Кей продовжує радувати своїх передплатників в соціальних мережах. На жаль багатьох поціновувачів пісенної творчості співачки, цього разу Соня не публікує новий хіт або навіть кліп. Цього разу Соня вирішила трохи пожартувати, так би мовити показати - життєву ситуацію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Софії Кей в мережі Instagram.

Соня Кей, фото: Instagram
Соня Кей, фото: Instagram

"А у вас було таке?", — запитала в підписі до відео Софія.

У новому відео можна помітити, що співачка зібралася прибирати вдома, в руках вона тримає швабру, швидше за все для вологого прибирання. Кадр вельми цікавий-дівчина стоїть перед телевізором і намагається вибрати якийсь серіал, так би мовити, щоб слухати "фоном" під час прибирання.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Соня Кей, фото: Instagram
Соня Кей, фото: Instagram

Однак пізніше, після того, як дівчина довго вибирає собі серіал можна побачити, що дівчина просто прилягла на софу і мовчки дивиться серіал. Важко не погодитися, адже дане явище називається-прокрастинація. Так Соня і забула про свою "вологого прибирання". Тепер на черзі нові справи.

Також варто відзначити той важливий факт, що відео було знято в мережі TikTok, проте Софія опублікувала його ще й в мережі Instagram. Це говорить про те, що Софія намагається залучити до свого блогерського "спадщини" ще більше глядачів. Можна тільки побажати удачі 30-річній племінниці Софії Ротару в її нелегкій праці.

Раніше повідомляли, племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала дивовижну схожість з мамою - не розрізнити.

Як повідомляв Знай.uа, "Всі розплакалися", - племінниця Ротару Sonya Kay розповіла про своє незвичайне весілля.

Знай.uа писав, племінниця Софії Ротару розсекретила свого обранця і розповіла про весілля.