Відома українська актриса Ксенія Мішина, а також учасниця першого сезону шоу "Холостячка", Ксенія Мішина зізналася публічно, що у них з Олександром Еллертом.

Нові stories дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно там з'являються різні кадри, а також в stories досить часто можна буде побачити відповіді на питання, які цікавлять шанувальників, а також побутове життя дівчини.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Всіх останні півроку хвилює головне питання-чи разом вони з Олександром Еллертом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Не так давно Ксенія Мішина написала пост про те, що їхні шляхи розійшлися, і більше ніколи не зійдуться, тобто, вони розлучилися. Однак, через деякий час їх помітили в аеропорту, вони відправлялися на відпочинку, а потім ще й на весіллі у подруги актриси, де вона зловила букет нареченої.

Сумнівів тоді не було - вони знову разом, як думали шанувальники. І крім того, чоловік продовжував публікувати спільні кадри з дівчиною.

В кінці жовтня в своєму Instagram Ксенія Мішина вирішила відповісти раз і назавжди на це питання:

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Багато питань на одну і ту ж тему, і відповідаю всім: у нас немає відносин, і ми не разом" - лаконічно відповіла дівчина у себе в stories.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Правда це чи ні - невідомо. Можливо вони не хочуть афішувати на цьому увагу, або ж остаточно прийняли рішення розійтися. Вони були разом близько року, після чого відносини почали розколюватися.

Нагадаємо, Ксенія Мішина після розриву з Еллертом повернулася до одруженого дружини Коту - "Чарівні казки"

Як повідомляв Знай.ua, Ксенія Мішина одягла корону поруч з красунчиком в костюмі: у Еллерта немає шансів

Знай.ua писав, Ксенія Мішина в білій сукні розбила серце Еллерту