Відома українська співачка Оля Полякова відправилася з родиною до Сицилії та поділилася кадрами з відпочинку.

Оля Полякова має чимало шанувальників, тому з задоволенням тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.4 мільйони осіб.
Осінні канікули Оля Полякова вирішила не проводити у Києві, тому з дітьми вирушила на відпочинок до Сицилії. Зірка зізналася, що погода тут виявилася трохи прохолодною, однак загальна атмосфера це компенсує.

Фото зі сторінки Олі Полякової
Фото зі сторінки Олі Полякової

Полякова вирішила поділитися ще й серією світлин зі свого відпочинку. На одному з фото вона позує на фоні зелених рослин при цьому висунувши трохи язичок. Для прогулянки співачка одягла стильний худі та білі джинси, доповнивши свій образ бежевими кросівками та сонцезахисними окулярами.

"Сицилія! Прохолодно лише за погодою! Атмосферка🔥", - так Оля Полякова підписала опубліковані фото.

Фото зі сторінки Олі Полякової
Фото зі сторінки Олі Полякової

Користувачам мережі сподобалися світлини Олі Полякової з відпочинку, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів. Хоча деякі шанувальники злякалися за стан її волосся, адже на їх думку воно виглядає гірше, ніж раніше.

"Чому у Вас таке спалене волосся?", Там добре!!! Вдалого відпочинку!!!😍😍😍", "Така гарненька - просто дівчинка😍 Удачі Вам ❤️", "Оля ти просто вогонь пишаюся що ти наша українка!!!!", "Ого🔥🔥🔥", "Відпахали тепер відпочинок! Чекаємо дорослих дівчаток 🙌", "Розумничка та красуня! Так тримати!", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика й агресивна"

Також Знай писав, що Оля Полякова показала соковитий гранат: аж репнув. Співачка Оля Полякова потішила око спілими плодами й показала, як проводить час на відпочинку

Раніше Знай повідомляв, Оля Полякова звернулася до психолога через серйозну кризу у сім'ї: "Діти тримають".