Як відомо, останнім часом Оля Полякова щільно подружилася з телеведучою Марією Єфросиніною, і вони навіть вирішили робити спільне шоу, в якому почали обговорювати проблеми дорослих дівчаток.

Нові випуски виходять раз на кілька тижнів, і кожен раз обговорюються важливі питання, серед яких виховання дітей, відносини з чоловіком, чи можна дружити чоловікам і жінкам.

Цього разу тема одна з найсерйозніших, яка точно припаде багатьом до душі - прийняття себе. Оля Полякова і Маша Єфросиніна обговорили, як полюбити себе, і яке у них відношення до пластичних операцій і уколів краси.

Оля Полякова відразу зазначила, що хейтери її все життя дорікають в тому, що вона повністю вся зроблена, як і Марію Єфросиніну. Дівчата кажуть, що образи на їхню адресу летять різні.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Далі пішла розмова про зовнішність, і Оля Полякова заявила, що у неї більше лоб, ніж у її нової подруги, на що телеведуча відразу ж сказала: "У тебе все більше, ніж у мене. Мозок, душа і груди".

На те, щоб повністю зібратися, і мати такий вигляд, як у неї був на інтерв'ю, співачці потрібно близько трьох годин. І це не просто так, адже, далі вона зізналася, що залежна від компліментів, їй подобається, коли нею захоплюються.

А ось негативні коментарі вона просто видаляє, адже не хоче негативу у себе в соціальних мережах.

Варто відзначити, що шоу вийшло досить успішним, і має непогані перегляди, тому, є ймовірність, що вони продовжувати знімати в такому форматі.

Нагадаємо, Оля Полякова розсекретила Маші Єфросиніній власні хитрощі, як не посваритися з чоловіком

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова заговорила про відкритий шлюб

Також Знай.ua писав, блогер Саша Пустовіт зізналася Ектору Хіменес-Браво, що обдурила Машу Єфросиніну