Стало відомо, що 28-річний Зейн Малік розлучився з 26-річною Джіджі Хадід на тлі гучного скандалу, коли мати моделі звинуватила хлопця в домашньому насильстві.

Як заявляє Іоланда, він вдарив жінку, поки дівчинці не було вдома. Зейн не хотів виносити цю сварку в публічний простір, проте зробив заяву в соціальних мережах.

Джіджі Хадід, фото - https://www.instagram.com/gigihadid/?hl=uk
Джіджі Хадід, фото - https://www.instagram.com/gigihadid/?hl=uk

"Я хочу створити безпечний простір для дочки. Таке місце, де сімейні справи не виносилися б на публіку. Прагнучи захистити її, я погодився не оскаржувати претензії, що виникли в результаті сварки. Це було і повинно залишатися приватною справою, але, схоже, на даний момент існують розбіжності", - говорить він.

Відомо, що Зейн Малік дійсно виховує однорічну дитину Хай разом з Джіджі.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хадід і Малік, gettyimages.com
Хадід і Малік, gettyimages.com

Однак у хлопця не вийшло врегулювати конфлікт без появи цієї інформації в пресі. Після цього Зейн знову звернувся до публіки і сказав, що зовсім не чіпав матір коханої. Він вважає, що Іоланда повинна переглянути неправдиві звинувачення, і вирішити ситуацію у вузьких колах.

"Я категорично заперечую нанесення ударів Іоланді і заради моєї доньки Хай я відмовляюся повідомляти будь-які додаткові подробиці", - додав він.

Нагадаємо, зірковий бебі-бум: топ красунь, які завагітніли в нелегкий 2020-й

Як повідомляв "Знай.ua", Джіджі Хадід і Зейн Малік вперше стали батьками, трепетні фото новонародженої малятка

Знай.ua писав, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід народила доньку, але це не точно